Sauna sub 0 grade elimină celulita

Fie că vorbim de criosaună, fie de criolipoliză, temperaturile sub zero grade pot ajuta la eliminarea celulitei și a grăsimii în plus.

În cadrul procedurii de aerocrioterapie, corpul este expus unei temperaturi scăzute, de -180°C, pentru 2-3 minute. O scădere bruscă a temperaturii stimulează receptorii din piele, care transmit creierului semnale ca sîngele să fie pompat spre organele interne, pentru a menține temperatura acestora la valoarea normală. După ce ieși din criosauna, sîngele este pompat cu putere înapoi spre piele și extremități pentru a o încălzi. În acest fel se îmbunătățește microcirculația și alimentarea cu oxigen a celulelor și sînt eliminate accelerat toxinele.

Pe parcursul următoarelor ore, organismul începe procesul de reîncălzire prin care sînt arse pînă la 1.000-3.000 kcal.

În momentul răcirii bruște, se activează la nivelul sistemului nervos eliberarea de endorfine în tot organismul, astfel că pe parcursul terapiei și starea psihică, somnul și odihna vor fi foarte bune.

Cu aparatul de criolipoliză se tratează localizat, atît excesul de grăsime cît și celulita. Sonda localizează depunerile de țesut gras și le aduce treptat la o temperatură de -5 grade Celsius, temperatură la care stratul adipos se inflamează și se desprinde de celelalte țesuturi. Este nevoie de o expunere la frig pînă la 30-45 de minute pentru ca celulele grase să se dezintegreze, apoi într-un interval de 6-8 săptămîni, acestea se distrug prin apoptoză și organismul le elimină treptat și natural, prin procesele metabolice.

Articolul integral în doc.ro

Comments

comments

87 de comentarii la „Sauna sub 0 grade elimină celulita

Lasă un răspuns