Alimente pentru sîni mai mari

Alimentele care conţin estrogen ajută la mărirea sînilor. Dar nu trebuie să exagerezi, deoarece o dietă bogată în alimente cu estrogen a fost asociată cu un risc mai mare de a dezvolta cancer la sîn.Dimensiunea sînilor are legătură cu factorii genetici, însă se pare că există şi anumite alimente care pot să ajute la dezvoltarea lor, făcîndu-i să pară mai voluminoşi. Asta nu înseamnă că trebuie să te aştepti la efecte spectaculoase. Greutatea corporală şi vîrsta influenţează mult mai puternic mărimea sînilor.

1. Fructe. Merele, cireşele, prunele, curmalele, prunele uscate, pepenele roşu, piersicile, căpşunile şi zmeura ajută la stimularea naturală a creşterii ţesutului mamar. Reglează nivelul de testosteron din corp şi protejează de efectele radicalilor liberi.
2. Legume. Sfecla roşie, morcovii, castraveţii, dovleac, fasole verde, germenii de soia, năut, fasole boabe au efecte benefice asupra glandelor mamare, crescînd volumul sînilor.
3. Cereale integrale. Orzul, orezul, grîul controlează producţia de testosteron şi au efecte benefice asupra glandelor mamare.
4. Seminţe. Seminţele de fenicul, mărar, in şi floarea-soarelui ajută la mărirea sînilor în mod natural.
5. Condimente şi verdeţuri. Usturoiul, pătrunjelul, trifoiul şi toate verdeţurile care au un efect benefic asupra întregului organism. De asemenea, se pare că aceste verdeţuri îmbunătăţesc fermitatea sînilor şi ajută la stimularea naturală a creşterii ţesutului mamar.
6. Nuci. Fisticul, castanele, nucile şi nucile caju, consumate într-o alimentaţie echilibrată, au efect asupra glandelor mamare.
7. Băuturi. Vinul roşu, ceaiul verde, ceaiul negru, vinul alb conţin fitoestrogen care influenţează mărimea sînilor.
8. Grăsimi bune. Pentru că sînii sînt făcuţi în mare parte din ţesut adipos (grăsime) este recomandat să consumi grăsimi sănătoase care ajută la mărirea sînilor. Uleiul de măsline extravirgin, somonul, avocado sînt printre cele mai bune alegeri.
9. Papaya cu lapte. Sucul de papaya amestecat cu lapte stimulează creşterea sînilor, dacă este consumat cu regularitate.
10. Ulei de mărar. Poate contribui la creșterea ușoară a volumului sînilor.  Se preparră din 200 ml ulei de măsline, migdale sau cocos şi 30 g semințe pisate de mărar. Amestecul se lasă la macerat la cald circa trei săptămîni, apoi se strecoară. Uleiul rezultat este foarte aromat și se folosește de două-trei ori pe zi, cîteva picături, în masaj circular pînă intră în piele.  Multe femei folosesc pentru masajul sînilor tinctură de mărar.

Articolul integral în eva.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *