6 poziții de sex silenţios

Dragostea poate fi blîndă și romantică sau cu toată pasiunea și energia. Dar cînd camera copiilor este lipită de a voastră sau cînd prietenii sau socrii sînt în vizită, trebuie ca totul să decurgă în linişte.

Pentru a vă oferi un pic de ajutor, iată 6 poziții discrete, recomandate de dr. Ian Kerner, sexolog din New York. El susţine că a fi tăcut în timpul actului sexual nu este restrictiv deloc, dimpotrivă! Prin renunțarea la utilizarea cuvîntului, ambii parteneri contribuie mai mult la sincronizare și la menținerea contactului vizual, cu care se poate monitoriza plăcerea de pe faţa partenerului. Mai mult decît atît, încercînd să fii discret, experienţa sexuală devine mai intensă datorită adrenalinei cauzată de teama de a fi surprins sau de a se trezi cei de alături.

1. Bărbatul leneș. Bărbatul stă confortabil pe perne cu picioarele întinse. Femeia se ghemuieşte peste el, păstrînd picioarele întinse pe saltea. Bazîndu-se pe tălpile picioarelor, ea preia controlul impunînd ritmul.

2. Misionarul inversat. Este cea mai ușoară poziție. Bărbatul stă pe spate, iar femeia deasupra.

3. Misionarul. Spre deosebire de poziţia anterioară, femeia este culcată pe spate. Pentru accesibilitate, se poate îndoi sau ridica un picior.

4. Linguriţele. De fapt, e poziția misionarului în lateral. Aveți posibilitatea să utilizați brațele pentru a sprijini greutatea bustului.

5. Stînd ghemuit. Bărbatul stă pe pat, cu picioarele îndoite sub el, femeia face genuflexiuni peste el, odihnindu-şi mîinile pe umerii lui, pentru a-şi menţine echilibrul.

6. Poziția Lotus. Bărbatul stă cu picioarele încrucișate, femeia trebuie să se aşeze pe el, cu fața spre el și să înfăşoare picioarele în jurul spatelui lui. Ambii parteneri trebuie să se apropie unul de altul la maximum, apoi să se legene înainte și înapoi.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *