NutriţieRegimuri alimentareRemodelare corporalăSilueteŞtiri

Cea mai grea femeie din lume a slăbit 250 de kilograme!

Eman Ahmed Abdel Aty, egipteanca de 37 de ani care cîntărea mai bine de 500 kg, a reuşit să-şi reducă greutatea la jumătate, după un regim drastic şi operaţia de acum două săptămîni.

Eman a sosit la mijlocul lunii februarie în Mumbai, pentru o intervenţie chirurgicală bariatrică. Cea mai grea femeie din lume a urmat întîi un tratament de două luni, la spitalul Saifee din India. După dieta lichidă şi operaţie, „poate merge într-un scaun cu rotile și poate să stea jos mai mult timp“, a anunţat echipa medicală.

Eman Ahmed Abdel Aty așteaptă „cu nerăbdare momentul în care va face testele care vor depista cauza paraliziei suferită pe partea dreaptă și a convulsiilor“.elefa

Spitalul, care a lansat o campanie numită „Salvați-o pe Eman!“ pentru a strînge fonduri pentru tratamentul pacientei. Ea suferă de elefantiazis, o boală care se manifestă prin umflarea membrelor și a altor părți ale corpului. Povestea acestei femei din Alexandria, care nu a putut să iasă din casă timp de 25 de ani, a făcut înconjurul lumii și a determinat un chirurg indian să se încumete să realizeze intervenția chirurgicală de mare risc.

Sursa: 20minutes.fr

Comments

comments

Lasă un răspuns