Bronzarea cu Coca-Cola, pericol pentru sănătate!

Un nou truc de bronzare rapidă circulă pe Internet, sfătuind utilizatorii să se stropească cu Coca-Cola, înainte de a a se aşeza pe șezlong. Această „tehnică“ ar accelera procesul de bronzare și ar conferi pielii culoarea băuturii.

Potrivit expertului în ingrijirea pielii, dr. estetician Andy Millward, îmbăierea în Coca-Cola înainte de expunerea la soare poate provoca, de fapt, un mare rău pielii noastre. „Chiar nu pot să cred că ideile pot fi uneori atît de proaste. Cine poate crede că să te speli cu Coca-Cola ar fi o idee bună? Mai rău, să te mai şi expui apoi la soare!”

Potrivit lui Andy, Coca-Cola are un nivel deosebit de ridicat de aciditate, și tocmai acest lucru va provoca o mulțime de daune. Băutura va deteriora bariera naturală a pielii, făcînd-o mai sensibilă la razele soarelui și la efectele nocive ale acestora, cum ar fi cancerul de piele, pe care-l pot provoca. „Unii oameni folosesc Coca-Cola pentru a curăța bijuterii pentru că această băutură este corozivă. Efectele Coca-Cola, care conţine acid fosforic, ar fi similare cu exfolierea pielii cu acid.”

Sursa: 7sur7.be

Comments

comments

215 comentarii la „Bronzarea cu Coca-Cola, pericol pentru sănătate!

Lasă un răspuns