8 căi naturale de alcalinizare a corpului

Aciditatea este una dintre problemele comune ale omului de azi. Mîncăm alimente pline de grăsimi, zahăr și ingrediente cu conținut ridicat de carbohidraţi, care pot provoca aciditate și vă pot face să vă simțiţi groaznic!

Cînd consumați astfel de alimente, echilibrul acidităţii din organism se perturbă și poate provoca multe probleme. În general, atunci cînd nivelul pH-ului corpului scade sub 7, trebuie să știți că organismul este acid. Pe durată lungă, puteţi ajunge la boli cronice.

Există cîteva ingrediente naturale care pot regla în mod natural echilibrul pH-ului din corp.

1. Bicarbonat de sodiu. Ajută la echilibrarea valorii pH-ului și păstrează corpul alcalinizat. Dacă doriți să luptați împotriva acidității și dacă simțiți o senzație de arsură, puteți folosi acest uimitor remediu petru aciditate cu rezultate minunate. Se amestecă bicarbonat de sodiu în apă și se bea.

2. Suc de nucă de cocos. Puteți bea un pahar de suc de nucă de cocos, plin cu minerale, substanțe nutritive și enzime care vă pot alcaliniza corpul și vă pot face să vă simțiți ușori! În plus, acest suc hidratează.

3. Apă cu lămîie. E considerată o licoare detoxifiantă. Dacă simțiți că nivelul acidului din corp a crescut, beți în fiecare dimineață un pahar plin cu apă și lămîie.Aloe-Vera-Mask

4. Suc de Aloe vera. Acest ingredient calmant alcalinizează şi hidratează organismul. Beți puțin suc de Aloe vera proaspăt dizolvat în apă.

5. Migdale. Luptă împotriva acidității și reglează nivelurile alcalinităţii/acidităţii. Migdalele trebuie consumate crude pentru a obține toate mineralele și substanțele nutritive care pot ajuta la combaterea acidității. Sînt bogate în magneziu, calciu și minerale care pot lupta eficient cu aciditatea.160382495_XS

6. Varza. Varza crudă este un ingredient multinutritiv care poate oferi toate mineralele necesare hrănirii corpului pentru a lupta împotriva acidităţii.

7. Oțet de cidru de mere. Este considerat un ingredient de curățare și dezintoxicare, la fel ca sucul de lămîie. Dacă nivelurile de aciditate au crescut și echilibrul pH-ului corpului este perturbat, amestecaţi oțet de cidru de mere cu apă. Beți acest amestec de două ori pe zi.

8. Legume verzi. Nimic nu are atît de multe substanțe nutritive și minerale ca legumele cu frunze verzi. Puteți consuma mai multe legume verzi care vor reduce nivelurile acizilor. Legumele cu frunze verzi cum ar fi spanacul, broccoli, salata, kale se pot cosuma crude, în salate sau sub formă de smoothie.

Sursa: searchhomeremedy.com

Comments

comments

6 comentarii la „8 căi naturale de alcalinizare a corpului

Lasă un răspuns