Metoda chinezească de prim ajutor în caz de AVC

Terapeuţii chinezi spun că trebuie să aveți întotdeauna un ac la îndemînă, deoarece cu el puteţi aplica o metodă neconvențională prin care puteţi salva pe cineva care are un accident vascular cerebral.

Cînd cineva are un accident vascular cerebral, pacientul are nevoie de prim ajutor și odihnă. Indiferent de locul în care este victima, nu o mișcați, deoarece dacă o mișcați, capilarele s-ar putea rupe, provocînd astfel sîngerări în creier!

1. Luaţi un ac de seringă steril sau sterilizaţi un ac de cusut deasupra flăcării, timp de cîteva secunde, și înţepaţi cu el degetele pacientului.

2. Nu este nevoie să aveți experiență în aşa ceva, trebuie doar să vă asigurați că provocați sîngerări la fiecare deget.

p.txt3. După ce apare sîngerarea în toate cele 10 degete, așteptați cîteva minute și veți vedea că pacientul revine la viață.

4. Dacă gura pacientului este strîmbă, masaţi-i urechile pînă cînd devin roșii. Înţepaţi apoi ambele urechi și așteptați să iasă o picătură de sînge. Gura victimei nu va mai fi strîmbă.

Aceste proceduri sînt singurele pe care le puteţi face în regim de urgenţă în caz de AVC. Restul vor face medicii, deci chemaţi ambulanţa.

Această metodă provine din medicina tradițională chineză şi se spune că este 100% eficientă.

Sursa: timefornaturalhealthcare.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *