Despre ce discută femeile între ele după ce fac sex?

Un sondaj realizat de site-ul de dating pentru persoane infidele Victoria Milan dezvăluie ce subiecte de conversație preferă femeile să discute între ele după o relație intimă cu bărbaţii lor.

Domnilor, s-ar putea să fiți surprinsi de subiectele conversațiilor pe care partenerele dvs. le au cu prietenele lor. Un studiu al site-ului Victoria Milan a fost interesat ce sfaturi îşi împărtășesc femeile după actul sexual. Au participat 8.407 membre ale site-ului. S-a constatat că femeile evaluează performanța sexuală a bărbaţilor după 7 criterii.

– Durata: primul subiect care iese în evidență este durata, dar nu numai cea legată de penetrare, şi preludiul contează.

– Dimensiunea: în al doilea rînd, femeile au recunoscut că dimensiunea afectează performanța.

– Părul: îndepărtarea completă a părului este o tendință în creştere în rîndul femeilor și ele se așteaptă ca bărbații să depună la fel de mult efort în această direcţie.

– Cuvintele: Contează ce i-aţi șoptit în timpul actului sexual, potrivit sondajului.

– Mirosul și gustul: Femeile nu sînt zgîrcite la detalii, îşi împărtăşesc impresiile despre senzaţiile de gust şi miros plăcute sau neplăcute din timpul actului sexual.

– Ar trebui să o facem din prima noapte. A fost primul subiect de conversație în rîndul femeilor din Olanda, Noua Zeelandă și Ungaria.

– Rezistenţa: timpul în care un bărbat poate rămîne în erecție este unul dintre subiectele cele mai abordate de femei după o relație sexuală cu un bărbat.

Sursa: medisite.fr

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *