7 motive să nu uiţi să mănînci agrişe

Agrişele (conțin nutrienţi vitali pentru menținerea sănătăţii: vitaminele A şi C şi numeroase minerale (mult mangan). Prin urmare, e bine să mîncăm agrişe mai des.

1. Efecte anti-îmbătrînire. Agrişele pot fi considerat unul dintre cele mai bune remedii naturale în acest caz, fiind utilizate în multe uleiuri și creme de păr. Ajută la creşterea şi întărirea firului de păr şi a unghiilor.

2. Diabet zaharat. Diabetul presupune reducerea nivelului de zahăr din sânge. Bolnavii trebuie să îmbunătățească sensibilitatea la insulină, cu ajutorul unui remediu natural suplimentar față de medicamentele sintetice. Agrişele reprezintă o alegere excelentă pentru controlul diabetului.s-l300

3. Inimă. Agrişele sînt bogate în antioxidanți, necesari pentru menținerea unei inimi puternice.

4. Imunitate. Agrişele sînt bogate în vitamina C, care stimulează puternic sistemul imunitar, făcînd organismul mai puternic în faţa infecţiilor.

5. Digestie. Cantitatea mare de fibre din agrişe poate combate bolile digestive şi crampele, curăţă ficatul de toxine.

6. Anemie. Agrişele sînt bogate în fier, fiind indicate în anemii şi deficit de fier.

7. Creier. Cantitatea mare de antioxidanți din agrişe împiedică degenerarea creierului.

Sursa: searchhomeremedy.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *