ControverseInimă şi sistem circulator

Dacă ai acest tip de sînge, s-ar putea să fii extraterestru

Medicina modernă a clasificat sîngele uman în patru grupe: A, B, AB și 0. Dar prezența unei proteine numită Rhesus poate împărţi grupele de sînge în două: Rh pozitiv şi Rh negativ. O persoană este Rhesus pozitivă dacă celulele roșii din sînge poartă molecula Rhesus. Sîngele de tip Rhesus negativ creează o excepție interesantă, deoarece acest tip nu conține proteina.

Există mai multe teorii cu privire la cauza aceastei deficiențe de proteine Rhesus, iar o teorie sugerează origini din altă lume. Cu alte cuvinte, persoanele cu un astfel de tip de sînge și care reprezintă aproximativ 15% din populația umană ar putea proveni de pe o altă planetă. Din punct de vedere geografic, deși reprezintă un procent important din populația umană, persoanele cu Rh negativ se află în principal în nordul Europei.

Un lucru este sigur: oamenii cu această grupă de sînge au caracteristici unice. Mai întîi de toate, acest tip de sînge poate fi un donator pentru toate celelalte grupe de sînge. Din păcate, pe persoanele cu acest tip de sînge, numai propriul lor tip îi poate ajuta.

Problema originilor rămîne fără răspuns. Oamenii de știință din domeniile geneticii, biologiei și arheologiei au pus la îndoială datarea exactă a grupului de sînge Rh-negativ, care ar fi vechi de aproximativ 35.000 de ani. Aproximativ 40-45% dintre europeni au factorul Rh negativ, dar doar 3% dintre afro-americani și 1% din populația asiatică au aceeaşi caracteristică.

Există caracteristici fizice comune pe care trebuie să le luați în considerare, cum ar fi temperatura corporală mai mică decît media, părul roșu sau negru, sensibilitatea ridicată la temperaturi ridicate, ochii verzi, albaștri sau căprui. Și mai multă conștiință fizică și emoțională.

Teoriile originii extraterestre sînt alimentate şi de carcateristicile legate de sarcina femeilor Rh negative. Aceste femei au probleme la nașterea unui copil Rh pozitiv, deoarece corpul lor natural încearcă să ucidă copilul.

De ce propriul copil ar ataca organismul mamei Rh negative, ca și cum ar fi un străin pentru ea? Într-adevăr, doar o intervenție medicală la timp poate salva viaţa copilului. Aceasta este o situație foarte ciudată din punct de vedere medical, deoarece natura a creat toate condițiile necesare pentru dezvoltarea și nașterea unui copil uman. Rh negativ înseamnă o excepție de la această regulă naturală, cu un corp care încearcă să pună capăt unei vieți pentru care a fost construit.

Adepţii originii ET a oamenilor cu Rh negativ susţin că pămîntenii din preistorie au fost răpiți și au interacționat cu ființe extraterestre dobîndind sînge negativ Rh. Unii cred că acest tip de sînge provine de la sumerieni sau Annunakis.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

Lasă un răspuns