Iată ce-şi doresc majoritatea femeilor în pat!

Marea majoritate a femeilor îşi doresc mai multă stimulare clitoridiană în timpul actului sexual, conform unui nou studiu.

73% dintre femei au declarat că au nevoie de stimulare directă a clitorisului în timpul actului sexual, pentru a atinge orgasmul sau pentru un orgasm mai intens, potrivit unui studiu publicat în Journal of Sex & Marital Therapy.

Doar 18% dintre femei au spus că actul sexual e suficient pentru orgasm, în timp ce 9% au spus că nu au orgasm în timpul actului sexual.

Cercetătorii au intervievat mai mult de 1.000 de femei, cu vîrsta cuprinsă între 18 şi 94 de ani, pentru a studia importanța atingerii genitale, studiu care a arătat şi că nu există niciun mod „potrivit” pentru a satisface o femeie.

Cînd au fost rugate să-și clasifice modurile preferate de a fi stimulate, aproape 64% dintre femei au declarat că preferă o mișcare de atingere în sus și în jos și 50% – mișcările circulare, unele femei preferînd mai multe metode. În mod clar, așa cum au arătat alte studii, cel mai important lucru este să vorbești partenerului despre preferințele tale.

Deoarece clitorisul este în afara vaginului, femeile nu primesc întotdeauna senzația adecvată pentru a obține o excitație completă. Studiile anterioare au descoperit că femeile au ajuns la orgasm în timpul actului sexual prin atingerea clitorisului de corpul partenerului sau stimularea manuală a organele genitale de către partener.

Rezultatele studiului combat prejudecata comună potrivit căreia există metode sexuale universale care funcţionează pentru toată lumea, a declarat Brian Dodge, conducătorul studiului. Preferințele sexuale foarte variate ale femeilor pot surprinde băbaţii. Un studiu efectuat la începutul acestui an a constatat că, în timpul momentelor intime, au avut orgasm 95% dintre bărbații heterosexuali şi 65% dintre femei.

Sursa: medicaldaily.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *