Poziţia aluniţelor pe corp vorbeşte despre viitorul persoanei

Locul în care ai o aluniţă poate spune o mulțime de lucruri despre tine, de la personalitate, pînă la viitorul tău.

1. Frunte. Alunița în mijlocul frunții reprezintă înțelepciunea. Se consideră că persoana are idei deosebite, este activă și muncitoare. Dacă este pe partea dreaptă a capului, simbolizează bogăția, în timp ce pe stînga, înseamnă că persoana este egoistă și mai puţin norocoasă.

2. Sprîncene. Alunița în mijlocul sprîncenei indică un caracter de lider, bogăție și faimă. Dacă este chiar pe sprînceană, indică un succes, o căsătorie bună și copii sănătoși. În cazul în care alunița este pe partea stîngă, înseamnă lașitate, dependență, puţini copii, probleme la locul de muncă sau în afaceri.angelinajoliebeautifulskin

3. Ochi. Alunița la colțul ochiului drept este un semn bun. Persoana este onestă, sensibilă și de încredere. Dacă e situată la colțul ochiului stîng, persoana e arogantă și nesigură.

4. Nas. Alunița de pe nas reprezintă vigilență și iritabilitate. Această persoană are un mare respect pentru sine. Alunița de pe partea dreaptă a nasului înseamnă că este destul de obraznică. Cu cît e mai mare, cu atît persoana e mai curioasă în activitatea sexuală. Alunița de pe partea stîngă simbolizează extravaganţa.

5. Obraji. În general, o aluniță pe obraz înseamnă o persoană curajoasă și talentată la sport. Pe obrazul drept, corespunde unei persoane sensibile și îngrijite, care dă importanță familiei sale. Pe obrazul stîng, persoană introvertită și arogantă.natalie_portman_09

6. Urechi. Aluniţa pe ureche simbolizează prosperitate și bani. Arată şi că această persoană are un risc ridicat de înec, astfel că trebuie să fie prudentă în apropierea apei.

7. Buze. Dacă aveți o aluniță pe buze, monitorizaţi-vă greutatea şi dieta, deoarece este posibil să aveți probleme de sănătate în viitor. Alunița de pe buza de jos indică faptul că persoanei îi place să mănînce și este un fan al cinematografiei.

8. Bărbie. Persoană căreia îi place să călătorească și e pricepută în afaceri. Semnul din nastere pe partea dreaptă înseamnă raționament logic și diplomaţie. În partea stîngă, persoana e directă și onestă.

9. Gît. Alunița de pe partea din față a gîtului înseamnă șansă și simţ artistic, combinate cu o voce frumoasă. Dacă este pe ceafă, corespunde unui om agresiv și care se enervează repede.Back-mole

10. Umeri. Dacă aveți o aluniță pe umărul stîng, sînteţi, probabil, certăreț și vreţi mereu să aveţi dreptate. Dacă aveți una pe umărul drept, sînteţi înțelept și curajos.

11. Mîini. Alunița de pe mîna dreaptă indică faptul că persoana este inteligentă. Pe mîna stîngă, acea persoană îşi dorește să devină bogată, dar din punct de vedere financiar se situeză în pătura mijlocie.

12. Cot. Este o persoană neliniștită și înzestrată pentru artă, căreia îi place să călătorească. Are, probabil, o mulțime de bani și succes.

13. Încheietura mîinii. Aceştia sînt, în esență, oameni creativi care au idei bune, scriitori sau pictori.

14. Palme și degete. Alunița de pe un deget înseamnă că persoana este necinstită și nu poate fi de încredere. Ea tinde să exagereze lucrurile. Alunițele pe palme sînt ghinioniste, deoarece acestea reprezintă bariere.

15. Spate. Alunița în apropierea coloanei vertebrale simbolizează gloria și aceşti oameni sînt în general lideri buni. O aluniță sub omoplați indică faptul că persoana va avea o viaţă grea. Deasupra omoplaților, persoana se va confrunta cu multe provocări, dar va face totul pentru a le îndeplini. Alunița de pe partea dreaptă reprezintă sănătate și curaj. Pe stînga, există posibilitatea de a realiza activități în diplomație.

16. Fese. Alunița de pe fesa dreaptă reprezintă înțelepciunea și creativitatea, în timp ce pe partea stîngă înseamnă sărăcie și lene.

17. Buric. Aluniţa din preajma buricului unei femei este un semn că va trăi o căsnicie fericită și că va avea mulți copii. În jurul ombilicului unui bărbat, înseamnă că el va fi bogat și copiii lui vor fi faimoşi.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *