Purificarea casei cu lămîi şi sare

Lămîia nu este doar o sursă de vitamina C, ci și un leac pentru a ţine energiile negative departe de casă.

Lămîia poate reîmprospăta și parfuma camera. Studiile de aromoterapie relevă faptul că mirosul de citrice generează un sentiment de bunăstare și reduce stresul. Atunci cînd lămîile sînt plasate într-un dormitor, se vor îmbunătăți calitatea somnului și concentrarea. În plus, acest truc respinge insectele, în special țînțarii, și îndepărtează energiile negative care provin din disputele dintre membrii familiei, de exemplu.

Ingrediente

3 lămîi

sare

un bol de salată

Cu ajutorul unui cuțit, faceți o crestătură în formă de cruce pe fiecare lămîie și puneți sare în interior. Puneți lămîile într-un castron de salată și aşezaţi-l în camera pe care vreţi să o purificaţi.

Energiile negative sînt caracterizate de un mod de comunicare negativist și de ideile pesimiste ale unei persoane. Ele au repercusiuni asupra mediului înconjurător și asupra stării emoționale, ducînd la depresie.

Cum vă puteţi proteja de energiile negative?

 1. Controlaţi-vă frica! Uneori, energiile negative vin din frici, fobii, un sentiment de nesiguranță și gînduri negative, astfel încît trebuie să învăţaţi să vă controlaţi temerile și să ţineţi departe gîndurile care stau la originea lor. Căutaţi ajutorul unui profesionist în domeniul sănătății sau în tehnici precum hipnoza.

2. Adoptaţi o atitudine pozitivă! Simplul fapt de a avea o atitudine pozitivă ajută la eliminarea energiilor rele. Zîmbiţi și bucuraţi-vă de momentele bune petrecute cu cei dragi.

3. Gestionaţi stresul! Fiind una dintre bolile societății noastre moderne, stresul provoacă multe probleme fizice și mintale. Prin urmare, este esențial să învățați cum să gestionați stresul pentru a evita anumite patologii și pentru a elimina ideile negative. Luați în considerare practicarea activităților fizice și a metodelor de relaxare, cum ar fi yoga sau meditația.

4. Înconjurați-vă de oameni pozitivi! Uneori uităm că starea noastră emoțională este influențată de ceilalți, evitaţi persoanele toxice.

5. Curățați casa de influenţe rele! Faceți o schimbare în decor, scăpați de lucrurile greoaie și inutile, deschideți ferestrele pentru a lăsa aerul și soarele să intre, parfumaţi camerele cu tămîie sau produse naturale, cum ar fi lămîia.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

443 de comentarii la „Purificarea casei cu lămîi şi sare

Lasă un răspuns