HidratareaNutriţieObiceiuri alimentare

Ce ar trebui să schimbi la cafeaua ta?

Indiferent dacă este vorba de momentul magc al dimineţii, un mod de a reduce pofta de mîncare sau doar gustul care vă place, cafeaua e o băutură care trebuie reinventată.

În funcție de ceea ce adăugați în cafea, această ceașcă de plăcere poate urca cu ușurință de la zero calorii la sute. Chiar o treime din raţia zilnică, dacă sunteți la dietă.

Nu trebuie să renunțați la cafea, doar să vă regîndiți băutura.

 – Atunci cînd alegeți un amestec, cea mai ușoară schimbare este dimensiunea cănii. Reduceți de la mare la mediu și veţi elimina un sfert sau mai mult din calorii. Reduceți la mic și ați redus caloriile la jumătate.

 – Dacă beţi cafeaua cu frişcă și zahăr, puteți reduce drastic caloriile dacă treceţi la lapte degresat sau cu conținut scăzut de grăsimi și un îndulcitor fără calorii. Veți tăia 200 de calorii.

 – Alegeţi cappuccino sau latte „cu spumă fără grăsimi” pentru a obține lapte degresat cu calciu și un gust bogat, fără grăsime din lapte integral sau smîntînă.

 – Îndepărtați pînă la 100 de calorii dacă săriți peste pălăria de frișcă. Alegeţi o versiune fără grăsime pentru a elimina alte 100 de calorii.

 – Asigurați-vă că vizitați site-ul lanțului dvs. preferat de cafea și căutați informațiile nutriționale despre toate băuturile. S-ar putea să existe o schimbare excelentă pe care o veți găsi la fel de satisfăcătoare ca și cafeaua preferată.

Sursa: medicinenet.com

Comments

comments

Comentariile sunt închise.