Aparatul respiratorOctombrieRemediiUtile

Vin de hrean, pentru întărirea plămînilor

La nivel global, bolile respiratorii ocupă locul al doilea după bolile cardiovasculare în ceea ce priveşte mortalitatea în lume (2 decese din 10). Multe dintre ele pot fi prevenite sau pot fi controlate dacă sînt detectate din timp.

Astfel, şi în cazul plămînilor, prevenirea bolii se poate face utilizînd mijloace naturale, care să întărească rezistenţa organismului faţă de agresiunile factorilor de mediu. Acest tratament, foarte eficient şi accesibil, este recomandat persoanelor cu probleme pulmonare, TBC, inclusiv celor cu afecţiuni pulmonare grave (cancer).

Ingrediente: 1 litru vin roşu natural, 200 g hrean (rădăcină rasă pe răzătoarea mică), 200 g miere de albine curată.

Hreanul se rade şi se amestecă cu vinul. Ingredientele se pun într-un recipient de sticlă, care se închide ermetic, se acoperă cu o hîrtie şi se păstrează la întuneric, timp de 15-20 de zile. După perioada de macerare, preparatul se amestecă cu mierea de albine. Se agită pînă la topire.

Se administrează cîte 1 pahar de vin, de 150 ml, dimineaţa, la prînz şi seara, cu o oră înainte de masă. Tratamentul durează pînă la 6 luni, pentru cancer şi TBC pulmonar. Pentru boli mai uşoare, tratamentul se ia 3 luni.

Articolul integral în topremediinaturiste.ro

Comments

comments

Comentariile sunt închise.