BoliFicatul şi bilaRemediiUtile

Băutura antioxidantă pentru un ficat ca nou

Ficatul este unul dintre cele mai importante organe din corp. Este responsabil pentru eliminarea toxinelor și a deșeurilor din sînge și joacă şi un rol în procesul de ardere a grăsimilor. Acesta este motivul pentru care este important să păstrezi ficatul curat.

Nutriția necorespunzătoare precum și obiceiurile proaste, cum ar fi abuzul de medicamente sau de alcool, pot afecta grav ficatul. Procesul de recuperare este lung și include consumul de alimente sănătoase şi un stil de viaţă sănătos, în general.

Acest remediu natural poate ajuta la curăţarea ficatului de deşeuri toxice. Băutura este făcută doar din cîteva ingrediente simple și oferă mai multe beneficii de sănătate decît curățarea ficatului: este un antioxidant puternic, care poate preveni cancerul, detoxifiază organismul, consolidează sistemul imunitar, curăţă sîngele de toxine, reglează nivelul de zahăr din sînge și pe cel al colesterolului, curăţă pielea. Iată cum se pregăteşte:

Ingrediente

  • 1 castravete
  • 2 lămîi
  • o mînă de pătrunjel
  • 200 ml de apă

Se amestecă ingredientele într-un blender pînă cînd se obține un amestec omogen. Se beau 1-2 pahare în fiecare zi. Se repetă procedeul timp de o lună, apoi se ia o pauză de 2 săptămîni și se repetă din nou, dacă mai e nevoie.

Sursa: superhealthypage.com

Comments

comments

Comentariile sunt închise.