DanturaNutriţieObiceiuri alimentareŞtiri

Adio, pete pe dinţi! A apărut cafeaua transparentă!

Doi frați britanici, Adam și David Nagy, au inventat cafeaua transparentă, pe care au denumit-o CLR CFF sau „Clear Coffee”. Ciudata băutură este deja comercializată în Marea Britanie şi Slovacia şi are un mare avantaj: nu îngălbeneşte dinţii.
La fel ca toată lumea, avem şi noi pete pe dinți cauzate de cafea. Nu era nimic de pe piață, care să rezolve această problemă, aşa că am decis să creem o reţetă proprie”, a declarat David Nagy, co-fondator al brandului The Evening Standard.

CLR CFF vine sub forma unei sticle mici de 200 ml (aproximativ 7 euro pentru două sticle) și, în opinia jurnaliştilor care au testat deja produsul, gustul este chiar de cafea. Inventatorii nu şi-au dezvăluit rețeta.  Ei ne asigură că această cafea fără culoare este sănătoasă, naturală, fără conservanți, arome artificiale sau zahăr artificial și fără stabilizatori.  Doar apa, cafeaua şi cafeina sînt menționate pe lista ingredientelor.

Boabele de cafea sînt tratate cu metode de producţie care nu au fost luate în considerare pînă acum”, explică fraţii inventatori care au avut la dispoziţie trei luni pentru a dezvolta miraculos produs.

Sursa: 20minutes.fr

Comments

comments

Comentariile sunt închise.