AlimenteCancerObiceiuri alimentare

Cancerul se hrăneşte cu zahăr!

Cel mai blamat ingredient din alimentaţia noastră zilnică şi care hrăneşte constant celulele canceroase este zahărul. Consumul de zahăr a crescut exagerat pe întregul glob. Dacă în 1830 o persoană consuma în medie 5 kilograme de zahăr pe an, în prezent s-a ajuns chiar şi la 33 de kilograme de persoană pe parcursul unui an.

De la Facere şi pînă acum 200 de ani, omul nu a cunoscut zahărul. Specia umană este programată să consume glucide (dulciuri) naturale, în care zahărul este în procent de 3-5% (fructe). Deodată însă, a început să consume zaharoză pură, scoasă din contextul celorlalte glucide, în procent de 100%”, explică prof. dr. Pavel Chirilă, medic primar boli interne, în cartea sa „Nu hrăni cancerul!”.Un consum excesiv de zahăr intoxică celulele şi favorizează formarea tumorilor canceroase. „Această intoxicare a celulei conduce la o mai mare cantitate de insulină secretată şi la o cantitate mai mare de acid lactic, atît în celulă, cît şi în jurul ei – factori importanţi de creştere tumorală.

Potrivit publicaţiei Natural News, zahărul menţine un mediu acid în corp, favorizează apariţia inflamaţiilor şi hrăneşte celulele canceroase.
Prin urmare, un lucru pe care îl putem face pentru sănătatea noastră este acela de a limita consumul de zahăr rafinat.

Potrivit raportului Agenţiei Internaţionale de Cercetare a Cancerului – GLOBOCAN, cancerul de plămîni este cel mai frecvent tip de cancer înregistrat în ţara noastră, urmat de cel colorectal, de sîn, de prostată şi de col uterin.
Articolul integral în www.eva.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns