Categories: Viaţă intimă

Iată 10 motive care te vor face să ai chef să faci dragoste

O partidă de amor poate fi benefică din mai multe puncte de vedere, atât în ceea ce privește sănătatea cuplului, cât și sănătatea fizică.Toate motivele sunt bune pentru a face dragoste mai des!

  1. Tonicitatea pelvină Planșeul pelvin este alcătuit din două tipuri de mușchi: cei voluntari și cei involuntari. Ceea ce este cel mai interesant este că un perineu tonifiat amplifică senzațiile în pat, crescând astfel plăcerea în mod considerabil.
  2. Intimitate și încredere Eliberarea oxitocinei oferă senzația dulce de a fi mai îndrăgostiți ca niciodată. Este hormonul atașamentului și este eliberat prin contactul pielii. În plus, a face dragoste în mod regulat are un efect extrem de pozitiv asupra stimei de sine și a fericirii în general.
  3. Sistemul imunitar A fi activ sexual stimulează sistemul imunitar și reduce riscul de contractare a unor virusuri. Oamenii care au relații sexuale săptămânal ar avea cu 30% mai multe imunoglobuline decât cei mai puțin activi și ar avea, de asemenea, mai mulți anticorpi.
  4. Ameliorarea durerii de cap Conform cercetărilor științifice, relațiile sexuale ajută la ameliorarea migrenelor. Endorfinele eliberate în timpul orgasmului sunt considerate principala cauză.
  5. Somn odihnitor Atunci când atingi orgasmul, prolactina, un hormon care favorizează relaxarea, este eliberată. A atinge orgasmul ajută și o persoană anxioasă să se relaxeze.
  6. Gestionarea stresului și a tensiunii arteriale Cuplurile care fac dragoste în mod regulat gestionează mai bine stresul, contribuind astfel la armonie, comunicare și tandrețe.
  7. Întărirea inimii Activitatea sexuală reglează nivelul de testosteron și estrogen, ceea ce are un impact direct asupra sănătății corpului și a inimii.
  8. Arderea caloriilor Actul sexual crește ritmul cardiac, așa că nu ezita să-l consideri un exercițiu… în fond, mușchii corpului lucrează intens, nu-i așa?
  9. Beneficiile pentru memorie Sexul stimulează producția de neuroni, fiind considerat un ajutor excelent pentru memorie. Este o modalitate bună de a limita declinul cognitiv!
  10. Reducerea riscului de cancer Studiile arată că bărbații care ejaculează în mod regulat reduc riscul de a dezvolta cancer de prostată.

Sursa Coup de Pouce

Comments

comments

mexUserDE

Share
Published by
mexUserDE

Recent Posts

Ce şi de ce să mănînci dimineaţa?

Toată lumea ştie că masa de dimineaţă e cea mai importantă, că în niciun caz…

3 săptămâni ago

Elixir cu colagen din fructe, pentru piele, unghii şi articulaţii

Deşi corpul produce colagen pe tot parcursul vieții, producția se degradează și scade în timp.…

o lună ago

Beneficii posibile și modul de utilizare a uleiului de rozmarin

Beneficiile rozmarinului au fost promovate de secole. Aceste beneficii sunt susținute datorită proprietăților antioxidante, antiinflamatorii…

o lună ago

Cauzele  și tratamentul pentru  țiuitul din urechi (Tinitus)

Cauzele  și tratamentul pentru  țiuitul din urechi (Tinitus). Ce este tinitusul? "Tinitus" (pronunțat "tin-NITE-us" sau…

2 luni ago

Remedii pentru constipaţie care nu funcţionează întotdeauna

Petreci prea puțin timp la toaletă în ultima vreme? Se estimează că aproximativ 42 de…

2 luni ago

Deodorant care elimină mirosul de tutun din casă

Dacă în casa ta încă se fumează, în loc să cumperi produse de uz casnic…

2 luni ago