Igiena locuinţeiLa birouRemediiSănătatea familieiUtile

Deodorant care elimină mirosul de tutun din casă

Dacă în casa ta încă se fumează, în loc să cumperi produse de uz casnic care conțin substanțe chimice dăunătoare sănătății, poţi elimina mirosul de ţigară cu un deodorant natural pe bază de ulei esenţial de lavandă.

Uleiul esenţial de lavandă are un miros foarte plăcut şi proaspăt, perfect pentru parfumarea interiorului casei. În plus, curăță și dezinfectează aerul. Ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute de tutun stătut, de multe ori foarte neplăcut și pătrunzător, care se simte peste tot în casă. Poţi folosi o lampă în care să pui cîteva picături de lavandă. Poţi combina mirosul cu alte uleiuri esențiale, cum ar fi cel de lămîie sau mirt roșu.

Pentru a obţine un deodorant anti-tutun, pune în vaporizator o jumătate de litru de apă amestecată cu o lingură de oţet alb, o lingură de bicarbonat de sodiu și 20 de picături de ulei esențial de lavandă.

Acest deodorant de uz casnic este foarte eficient pentru a elimina mirosurile, dar poate fi utilizat şi pentru a curăța orice suprafață. Pulverizează acest amestec în fiecare zi, iar casa ta va emite un miros plăcut, mascînd mirosul de fum.

Sursa: medisite.fr

Comments

comments

Lasă un răspuns