NutriţieSiluete

Dieta cu ananas: 3 kilograme în 3 zile!

Deliciosul ananas accelerează metabolismul şi favorizează arderea grăsimilor. Cu dieta cu ananas se poate slăbi rapid 3 kilograme!
Ananasul conţine o enzimă, numită bromelină, care uşurează digestia şi favorizează arderea grăsimilor, de aceea se numără printre puţinele fructe care sînt recomandate spre consum imediat după o masă copioasă. Fructul e foarte bogat în vitamina C, iar în plus mai aduce o mulţime de alţi nutrienţi cum ar fi vitaminele A, B6, B1, fibre, mangan, acid folic şi cupru.

O cană cu bucăţi de ananas (165 de grame) conţine 83 de calorii, 16 grame de zahăr şi 2 grame de fibre.

Dieta cu ananas presupune să consumaţi doar ananas proaspăt, cam 2 kg pe zi, multă apă plată sau ceaiuri medicinale neîndulcite, ton la o masă principală.

Nu se recomandă prelungirea curei peste 3 zile.
Nu mîncaţi ananas la conservă sau sub altă formă, ci doar proaspăt.
Mîncaţi frunctul întreg, pentru fibrele care dau senzaţia de saţietate.
Beţi 2 litri de apă pe zi şi ceaiuri medicinale neîndulcite de muşeţel, mentă şi fenicul.

Urmînd dieta cu ananas veţi consuma zilnic 1.000 de calorii

Alegeţi fructul care nu are miros de mucegai, ci unul intens de ananas, iar coaja trebuie să fie mai gălbuie. Smulgeţi o frunză din mijloc, iar dacă aceasta iese uşor, înseamnă că ananasul este copt.
Atenţie! O cură sănătoasă presupune să includeţi ananasul proaspăt în cadrul unei alimentaţii echilibrate, pe termen lung. Astfel, rezultatele apar mai lent, însă vor fi şi de durată. Dieta cu ananas e doar o soluţie de urgenţă.

Articolul integral în eva.ro

Comments

comments

Comentariile sunt închise.