Frumuseţe prin transfer de grăsime

Cea mai nouă modă la românce este implantul de grăsime proprie în fese, pentru a avea un fund cît mai sexy. Operaţia este sigură din punct de vedere medical şi nedureroasă, pentru că se efectuează sub anestezie generală. Înainte de operaţie, pacienta trebuie să respecte cîteva reguli, de exemplu să nu urmeze medicaţie antiinflamatorie, să renunţe la fumat şi la anticoncepţionale. După operaţie, pacienta va rămîne cu mici cicatrici, iar recuperarea poate dura şi două săptămîni, timp în care nu trebuie să fumeze sau să facă efort fizic.
Practic, grăsimea se recoltează steril de la nivelul abdomenului sau a altor zone cu grăsime şi se introduce subcutanat, la nivelul feselor. În cazul în care pacienta este slabă, aceasta va intra înainte de intervenţie într-o perioada de îngrăşare.

Spre deosebire de implanturile de silicon, prin metoda transferului de grăsime fesele se pot micşora de la sine, dacă pacienta ţine cură de slăbire. De asemenea, ca efecte secundare se poate observa în timp apariţia de noduli calcificaţi sau deformarea regiunii.

Preţul diferă în funcţie de cantitatea de grăsime ce trebuie injectată.

Articolul integral în ziare.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *