Reţetă simplă pentru netezirea ridurilor

Ridurile sînt rezultatul îmbătrînirii şi al pielii nesănătoase și ne fac să arătăm mai în vîrstă decît sîntem. Unele riduri pot deveni crevase adînci și devin vizibile mai ales în jurul ochilor, gurii și gîtului.

Pe măsura înaintării în vîrstă, celulele se divid mai lent, dermul începe să se subțieze și rețeaua de fibre de colagen şi elastină începe să se desfacă şi astfel apar brazde pe suprafaţa pielii. Nu putem opri timpul, dar putem lua măsuri preventive pentru a încetini procesul de ridare, păstrînd un ten neted şi sănătos.

Ingrediente:

1 avocado

2 linguri pudră de cacao

2 linguriţe de miere

Pune toate ingredientele într-un blender și amestecă pînă obții o pastă omogenă. Se aplică pe faţă evitînd zona ochilor și se lasă să acţioneze timp de 15-20 de minute. Se clătește cu apă caldă. Fă acest lucru de două ori pe săptămînă.

Avocado din această reţetă lucrează pentru reducerea inflamației și înmoaie și hidratează pielea. Pulberea de cacao și mierea stimulează circulația și conțin antioxidanți puternici care conferă pielii un ton ferm, previnind semnele de îmbătrînire.

Sursa: tophealthyhints.com

Comments

comments