RemediiSiluete

Sirop de slăbit

Un simplu sirop, pe care îl prepari chiar la tine acasă te poate ajuta să scapi rapid de kilogramele în plus. Principalul ingredient este hreanul, care conţine numeroase vitamine (B1, B2, B6 şi C) şi minerale (magneziu, fier, potasiu si fosfor). Hreanul curăţă organismul, accelerează metabolismul, reduce senzaţia de oboseală şi favorizează dezvoltarea bacteriilor bune la nivelul sistemului digestiv. Siropul cu hrean elimină rapid grăsimile de la nivelul abdomenului şi împiedică retenţia de apă. Accelerează funcţiile creierului, îmbunătăţind astfel memoria, auzul şi vederea.

Preparare

Aveţi nevoie de 125 grame de hrean, 4 lămîi, 3 linguri de miere, 2 linguriţe de scorţişoară şi o bucăţică de rădăcină de ghimbir. Se amestecă hreanul şi ghimbirul în blender, se adaugă zeama lămîilor şi restul ingredientelor, după care amestecă pînă cînd compoziţia devine omogenă. Siropul obţinut se depozitează într-un borcan de sticlă, închis etanş.

Administrare

Se ia cîte o lingură de 2 ori pe zi, înaintea meselor principale sau după ce faci mişcare. După 3 săptămîni se face o pauză de cîteva zile şi, dacă mai este necesar, se reia cura pentru încă 3 săptămîni.

Articolul integral în ele.ro

Comments

comments