FrumuseţeRemodelare corporală

Lipoliza, o metodă rapidă de a scăpa de grăsimi

Lipoliza este o metodă nechirurgicală de eliminare a grăsimii localizate, cu ajutorul unui amestec de substanţe care intervine în metabolismul grăsimii, astfel încît pe zona tratată grăsimea se subţiază şi chiar dispare.  Efectul este permanet. Sînt necesare doar 3 sau 4 sedinţe. Rezultatele se văd rapid: diminuarea circumferinţei zonei respective, reducerea şi înmuierea stratului grăsos.

Lipoliza acţionează prin injectarea în stratul de grăsime a unui amestec de substanţe pe bază de fosfatidilcolină, PPC, o substanţă ce se găseşte în mod natural în corpul nostru avînd rol în emulsifierea şi descompunera grăsimilor şi a colesterolului. PPC este o substanţă hepatoprotectoare fiind folosită cu mult succes în reducerea nivelului de colesterol.
Pacientul ideal pentru lipoliză este cel care are o greutate aproape de normal, cu o dietă sănătoasă, care prezintă acumulări de grăsime  localizată, care nu pot fi eliminate prin dietă sau sport: bărbie dublă, pliuri în zona axilară, grăsime în jurul genunchilor, interiorul coapsei, zona inferioară abdominală. Lipoliza este de asemenea ideală pentru pentru corectarea inegalităţilor rezultate după liposucţie.
Articolul integral în www.realitatea.net

Comments

comments

Lasă un răspuns