CosmeticăFrumuseţe

Remediu pentru gene și sprîncene mai dese!

Orice femeie îşi doreşte gene și sprîncene dese. Produsele de make-up și apa de la robinet tind să usuce și să deshidrateze genele și sprîncenele, acestea se rup ușor și devin mai subțiri cu trecerea timpului.

De aceea, trebuie îngrijite periodic cu produse de calitate. Pentru stimularea creșterii genelor şi sprîncenelor în mod natural, aveţi nevoie de doar trei uleiuri esenţiale pentru prepararea unui serum natural: ulei de ricin, de cocos şi de migdale dulci. Combinaţi cele trei ingrediente în cantități egale și agitaţi bine. Tratamentul se poate aplica pe gene și sprîncene cu ajutorul degetelor, masînd ușor, sau cu o periuță curată de la un rimel mai vechi. Încă de la primele aplicări, genele şi sprîncenele devin mai lucioase și mai fine, ceea ce înseamnă că firele de păr vor fi hidratate corespunzător.

Acest serum poate fi folosit atît pentru gene și sprîncene, cît și pentru podoaba capilară. Firele de păr vor crește mai groase, mai dese și se vor regenera într-un timp mai scurt. Serumul hidratează intens și hrănește în profunzime rădăcina părului.

Articolul integral în divahair.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns