Albastrul de metil tratează infecţiile urinare

Albastrul de metil(en) este o substanţă organică descoperită de medicul Paul Ehrilch, în anul 1891. Ca medicament a fost folosit împotriva malariei, la soldaţii americani. Această substanţă este cît se poate de eficientă şi în zilele noastre.

În unele cazuri, albastrul de metil poate fi o variantă mai uşoară de tratament, înlocuind chiar şi antibioticele. Se găseşte în unele farmacii tradiţionale, sub formă de picături sau capsule administrate conform prospectului, şi poate da rezultate atît în tratamentele interne, cît şi externe.

Albastrul de metil este cunoscut mai ales pentru ameliorarea durerilor în gît. Dar puţini ştiu că luptă şi împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutînd la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii. Este bine de ştiut că în urma administrării interne a substanţei, urina va căpăta o colorație albastră sau verde, care nu trebuie să îngrijoreze, acesta este semnul că substanţa este eliminată pe căile urinare, exercitîndu-şi, în acest mod, efectele antiseptice. Pentru a fi eficiente, curele se ţin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar după o pauză de 3-7 zile, se repetă, pînă cînd analizele microbiologice arată vindecarea.

Articolul integral în topremediinaturiste.ro

Comments

comments

174 de comentarii la „Albastrul de metil tratează infecţiile urinare

Lasă un răspuns