Cum se feliază pîinea corect?

Tăierea pîinii este un lucru simplu pe care îl faci în fiecare zi. Cu toate acestea, este posibil să nu o faci corect! Iată un truc cu care poţi obține felii subțiri, fără ca pîinea să se rupă.

Se aşează pîinea pe partea laterală (nu în poziţia normală) şi se taie cu mișcări asemănătoare cu cel al fierăstrăului, fiind atenți să depunem cît mai puțină presiune posibil. Metoda necesită o mînă fermă, deoarece pîinea nu trebuie să se mişte. Metoda funcţionează şi în cazul chiflelor, şi la pîinea tare, și la cea proaspătă.

Dacă doriţi felii de pîine perfecte, utilizaţi cuțite electrice.

Nu mîncați pîine în fiecare zi, ci de 2-3 ori pe săptămînă şi să fie pîine cu semințe sau integrală.

Sursa: medisite.fr

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *