„Dispensar”, aplicaţia mobilă pentru programări la medic

Vrei să te programezi la medic? A fost lansată „Dispensar”, prima aplicaţie gratuită de mobil din România pentru programări online, disponibilă atît pe Android, cît şi pe iOS, notează Mediafax. Aplicaţia vine în ajutorul celor care au nevoie de o programare la medic, la analize medicale sau care doresc să apeleze la un serviciu de ambulanţă.
Studiile arată că mai mult de 75% dintre români utilizează un smartphone. De aceea, aplicaţia a apărut din necesitatea de a răspunde nevoilor oricărui pacient: nu mai pierde timp căutînd un medic sau  unitate medicală, nu mai aşteaptă la telefon zeci de minute pentru a face o programare. În aplicaţia Dispensar, pacienţii găsesc toate specialităţile medicale.

După descărcarea aplicaţiei din magazinul App Store sau Play Store, pacientul îşi creează un cont de logare, alege specialitatea pentru care doreşte un anumit serviciu medical, lansează cererea către clinicile selectate şi alege unul dintre centrele medicale care au răspuns. I se vor comunica ziua, data, numele medicului şi costul consultaţiei. Avantajele clinicilor: pot oferi servicii medicale, pot dobîndi vizibilitate maximă contra unui buget de promovare accesibil şi pot să facă parte dintr-o platformă independentă de furnizori de servicii medicale de calitate. În luna iunie, aplicaţia Dispensar s-a lansat ca proiect pilot în Bucureşti, iar ulterior va fi funcţională şi la nivel naţional.

Detalii despre aplicaţie, puteţi găsi aici.

Articolul integral în csid.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *