Siluete

Dieta cu pătrunjel: 3 kilograme în 7 zile

Dieta cu pătrunjel este o dietă de detoxifiere, o cură de vară, care vă ajută să scapaţi de 3 kilograme pe săptămînă. Două preparate sînt de bază în această dietă: supa de pătrunjel şi salata cu mult pătrunjel.

Folosiţi pătrunjel proaspăt şi legume albe cumpărate din piaţă.

Salata de pătrunjel verde. Ai nevoie de şase legături de pătrunjel verde. Se spală şi se aleg numai frunzele şi codiţele fragede. Se toacă mărunt şi se amestecă cu o cantitate egală de frunze de mentă proaspete tocate. Se adaugă o lingură de grîu înmuiat în apă caldă 30 minute, o roşie mare tăiată în cuburi mici şi zeama de la jumătate de lămîie. Salata de pătrunjel se mănîncă în cursul zilei, ori de cîte ori vă este foame.

Supa de pătrunjel. Ai nevoie de un morcov, o ceapă mare, albă, o ţelină întreagă, 3-4 rădăcini de pătrunjel şi o rădăcină de păstîrnac. Se pun legumele curăţate şi tăiate în bucăţi mari la fiert cu doi litri de apă şi puţină sare. Se pasează şi se adaugă o lingură de ulei, o cană de lapte, piper alb şi puţină sare pentru gust. Se presară o legătură de pătrunjel tocat mărunt şi se lasă să dea în clocot. Supa se bea cînd vă este foame, dar nu mai mult de o cană mare o dată.

Atenţie! Acest regim nu se bazează excluiv pe preparate din pătrunjel. Trebuie să mîncaţi şi fructe, ouă fierte, piept de pui la grătar sau fiert, telemea degresată, cafea neagră şi chiar cîte o felie de pîine din cînd în cînd. Este obligatoriu să beţi cel puţn trei litri de apă pe zi.

Articolul integral în femeia.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns