CancerRemedii

Antidot pentru aciditate, cauza reală a cancerului

Dr. Otto H Warburg, cîştigător al premiului Nobel, a demonstrat că lipsa de oxigen este cauza reală a cancerului. Deficitul de oxigen creează aciditate în corp, un mediu propice pentru dezvoltarea celulelor canceroase.

Toate celulele normale au nevoie de oxigen, totuşi cele canceroase pot trăi fără acest element. Celulele private de oxigen timp de 48 de ore pot deveni maligne”, afirmă medicul. Alimentaţia joacă un rol esenţial în menţinerea unui nivel optim al pH-ului în organism. Din păcate, dieta pe care majoritatea occidentalilor o adoptă este compusă preponderent din alimente procesate, grăsimi trans şi organisme modificate genetic. Un pH mult prea acid duce la numeroase probleme de sănătate, precum cancer, afecţiuni cardiovasculare, diabet sau osteoporoză, şi accelerează procesele de îmbătrînire.

În consecinţă, menţinerea unui pH optim în organism este esenţială, iar cele mai bune soluţii sînt o alimentaţie sănătoasă şi cîteva remedii naturale.

Tratamentul natural împotriva acidităţii:

– 1/3 linguriţă bicarbonat de sodiu

– 2 linguri de suc de lămîie sau de oţet de mere

Amestecaţi ingredientele cu un pahar de apă. Beţi tot amestecul, de preferinţă pe stomacul gol. Băutura va crea un mediu alcalin în organism şi va reduce aciditatea stomacală.

Articolul integral în cyd.ro

 

Comments

comments

Lasă un răspuns