AlimenteControverseNutriţie

Proviziile de alimente în caz de dezastru îi îmbolnăvesc pe supravieţuitori

Cutremure, tsunami, tornade, războaie, acte de terorism. Aceasta este tensiunea în care trăiesc mai toate popoarele lumii. Neştiind ce ne va aduce ziua de mîine, e bine să fim pregătiţi pentru orice. Autorităţile ne îndeamnă să ne facem provizii pentru măcar 10 zile, pentru a ne asigura supravieţuirea în caz de atentat sau catastrofă naturală.

Dar ştim ce alimente să stocăm? Ne pot pot salva vieţile conservele pe care le punem deoparte? Există alimente despre care se spune că sînt special concepute pentru kit-ul de supravieţuire, dar sînt, de fapt, pline de substanțe chimice nesănătoase și organisme modificate genetic. Chiar dacă ai supravieţui dezastrului suficient de mult pentru a mînca alimentele cu care te-ai aprovizionat, mai tîrziu, ai putea muri de boli oribile, cauzate de ceea ce ai mîncat.

Aproape toate produsele alimentare cotate drept utile pentru supraviețuire sînt încărcate cu organisme modificate genetic, pesticide, glutamat monosodic și alte chimicale. Trebuie doar să citim etichetele. Consumul de alimente stocate pentru cazuri de urgență nu ar trebui să însemne substanțe chimice toxice, care promovează boala şi moartea”, arată Mike Adams, de la publicaţia online Natural News.

Din fericire, există produse alimentare ecologice şi cu o perioadă lungă de valabilitate. Trebuie doar să le descoperiţi citind cu atenţie etichetele de pe produse.

Aici găsiţi o listă a alimentelor care nu se strică niciodată, deşi nu conţin conservanţi şi chimicale cancerigene. Sînt sănătoase şi susţin viaţa, nu moartea supravieţuitorilor.

Sursa: newstarget.com

Comments

comments

Lasă un răspuns