Nu răcim din cauza frigului

Într-o carte numită „Nu-ţi înghiți guma: Mituri, semiadevăruri și minciuni despre corpul şi sănătatea ta”, oamenii de știință din SUA susţin răceala comună nu este cauzată de frig şi umezeală, ci de un virus.

Dacă în timpul iernii se înregistrează multe cazuri de răceală, acest lucru este pur și simplu din cauza apropierii dintre bolnavi şi oamenii sănătoşi. „Stăm prea mult timp în interior şi virusul se transmite prin contact”, susţine studiul, subliniind că transmiterea se face prin secrețiile ajunse pe mîini, gură, ochi și nas.

Pentru a evita răceala, spălați-vă mîinile cu atenție, pentru a elimina germenii. Și, dacă sînteţi bolnavi, stați acasă. „Nu deveni un vector care facilitează răspîndirea virusului”, sfătuieşte Susan Coffin, de la Spitalul de Copii din Philadelphia.

7sur7.be

Comments

comments

Un comentariu la „Nu răcim din cauza frigului

  • 23 iulie 2020 la 6:33 am
    Permalink

    [url=https://celebrexcelecoxib.com/]buy celebrex[/url] [url=https://clonidinenorx.com/]buy clonidine[/url] [url=https://baclofen24.com/]baclofen 30 mg tablet[/url] [url=https://finpecia911.com/]finpecia online[/url] [url=https://dapoxetinetabs.com/]buy dapoxetine[/url]

Lasă un răspuns