Dieta asiatică: 3 kg în 10 zile!
Obiceiurile alimentare ale asiaticilor îi ajută să nu se îngraşe. Totul contează, de la ceea ce pun în farfurii, pînă la mărimea acestora (boluri mici).
Orezul este componenta principală în majoritatea dietelor asiatice și este de obicei combinat cu fructe, legume și carne. Orezul poate fi înlocuit cu porumb, paste (din făină integrală) sau pîine integrală.
Femeile asiatice cu siluetă de invidiat mănîncă usturoi, ceapă, spanac și morcovi. Aceste legume ar trebui să fie consumate zilnic, proaspete, condimentate cu oțet și ulei sau fierte.
De asemenea, ar trebui să includeți în planul zilnic de dietă brînză proaspătă, iaurt, soia și nuci.
Carnea de pasăre sau ouăle pot fi consumate o dată pe săptămînă, dar fructele proaspete, nucile, mierea pură și ciocolata neagră (conținutul de cacao min.75%) ar trebui să nu lisească în nici o zi.
Puteți mînca şi carne roșie o dată pe lună (carne de vită, porc foarte rar).
Iată un exemplu de meniu pe o zi:
Micul dejun
Mei gătit în lapte degresat
O ceașcă de ceai verde cu lămîie
Gustare
Ceai verde, un grapefruit sau o portocală
Fructe în iaurt degresat
Prînz
Orez întreg cu sos de roșii și legume
Cartofi copţi cu oțet și lămîie
Carne de pui
Gustare
O ceașcă de ceai verde sau ceai de muşeţel
Lapte degresat
Cină
Broccoli și alte legume verzi combinate cu pui, ulei de măsline și un pic de lămîie
Gustare tîrzie
Lapte sau ceai verde
Sursa: timefornaturalhealthcare.com
Comentariile sunt închise.