FrumuseţeSiluete

Acest model de 61 de ani îşi dezvăluie secretele

La 61 de ani, acest model de top dezvăluie secretele care o ajută să rămînă frumoasă şi tînără.

La 61 de ani, Yazemeenah Rossi este un model la mare căutare printre creatorii de modă, ceea ce dovedește că frumusețea naturală nu este o chestiune de vîrstă. Are părul lung, trăsături fine și delicate, o textură netedă a pielii. Această „bunicuţă” este o excepție de la canoanele frumuseţii adolescentine care domină industria modellingului.

e1480ddee1c2bb444f0ed61210f6134aYazemeenah s-a născut în Franţa şi şi-a început cariera de model la 28 de ani, iar abia de la 45 de ani contractele au explodat. Are doi copii şi nepoţi.

Această femeie duce un stil de viață foarte natural, cu exerciţii fizice şi fără grăsimi.

  • Pentru a-şi întreţine podoaba capilară, ea foloseşte ulei de rapiţă, aplicat pe vîrfuri, pentru a le hidrata şi proteja de uscare.
  • Secretul tenului ei proaspăt și luminos e uleiul de măsline, bogat în antioxidanți antiîmbătrânire, cu care îşi hrănește pielea feţei zi cu zi.
  • O dată pe săptămînă, prepară acasă un exfoliant facial din zahăr fin și ulei de măsline, pentru detoxifierea teului.yazeeminah-4
  • Secretele frumuseții ei înseamnă şi dietă sănătoasă bazată pe legume organice, de calitate, care îi furnizează vitamine, pește şi alune (semințe oleaginoase pentru omega-3).
  • Mănîncă un avocado de zi.

Sursa: topsante.com

Comments

comments

Lasă un răspuns