Regimuri alimentareSiluete

Dieta Vîrcolac – 2,5 kilograme în 2 zile

Dieta Vîrcolac n-are nimic a face cu superstiţiile, dar ajută la pierderea kilogramelor şi la curăţarea organismului de toxine. Dieta presupune înlocuirea meselor principale cu lichide sățioase, cu aport vitaminic și nutritiv satisfăcător.

Ca lichide recomandă supe strecurate de legume, apă sau sucuri naturale din fructe și legume. Adepții acestui tip de cure consideră că în acest fel pierd pînă la 2,5 kg.
Se pare că toate fazele Lunii sînt legate de nutriţie şi de curele de slăbire.
Lună Plină: nu se consumă alimente solide, ci doar lichide, apă, ceaiuri sau sucuri naturale mai consistente, în amestecuri diverse de legume, fructe sau extracte de germeni încolțiți, pe modelul sucurilor detox. Fiecare este liber să aleagă formula celor 4-5 sucuri de legume și sau fructe, pe culori, gusturi sau consistență.
Primul Pătrar: efectele biomagnetice ale Lunii stimulează detoxifierea și eliminarea apei în exces din organism. Se pot consuma alimente sănătoase solide, cît mai naturale, se evită însă făinoase, prăjeli, sosuri, mîncare gătită, carne sau grăsime animală. În această etapă se recomandă opt pahare de apă în fiecare zi a primului pătrar și se evită sarea.
Lună Nouă: are o mare influență în regenerarea organismului. Se consumă doar lichide și se elimină complet alimentele solide. Ceaiul verde și alte ceaiuri depurative și usor diuretice stimulează metabolismul și eliminarea retenției hidrice.
Ultimul Pătrar: se evită alimentele hipercalorice precum pîinea, zaharul, pastele, alimentele cu amidon și grăsimile. Cina se ia între 17,00 și 18,00, maxim, iar pînă atunci se recomandă să se consume lichide calde (ceaiuri, supe usoare) care ajută la diminuarea apetitului.
Dietele care ţin de fazele Lunii nu se ţin mai mult de două zile!

Articolul integral în doc.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns