CosmeticăFrumuseţePieleaRemediiUtile

Epilare definitivă cu zahăr şi lămîie

Femeile folosesc diferite produse pentru a scăpa de părul de sub braţe sau de cel facial. Sînt eficiente, dar părul creşte  repede. Iată o rețetă foarte simplă, care vă va ajuta să scăpați de aceste fire mai ușor și fără durere.
Pentru această rețetă aveți nevoie doar de două ingrediente, zahăr și lămîie, cu care în doar 2 minute veți avea o axilă curată. Acest amestec a fost folosit de secole și de către femeile din Asia.

160Trebuie să amestecați o lingură de zahăr și 2 linguri de suc de lămîie. După omogenizare, aplicaţi amestecul pe părul de sub braţe şi aşteptaţi cîteva minute. Apoi, luați un prosop și ștergeți zonele respective. Rezultatele sînt uimitoare. Veţi scăpa de părul nedorit fără durere, deci fără smulgere, în doar cîteva minute, şi veţi avea o piele curată şi netedă.

baking-soda-uses-400x250-7Mai mult, cu cît folosiți mai des această procedură, firele mai vor deveni rare și tot mai puțin vizibile, astfel că metoda de epilare cu zahăr şi lămîie este, de fapt, una de epilare definitivă, dar şi ecologică.

Sursa: tophealthyhints.com

Comments

comments

Lasă un răspuns