Cum să-ţi cureţi casa de vibraţii negative?

Mulţi oameni cred că, uneori, în jurul lor plutesc vibraţii negative, deoarece nu le iese nimic cum trebuie. În timp, casele pot dezvolta o atmosferă foarte neplăcută, în care creşte stresul sau apar îmbolnăviri.

Iată cum pot fi eliminate aceste vibraţii negative din casă.

  1. Apă, sare şi oţet. Puneţi apă într-un pahar (fără să-l umpleţi pînă la refuz), apoi adăugaţi sare și oțet alb. Paharul se aşează într-un loc discret, de preferință, în camera unde veți primi invitaţii. La sfîrşitul zilei, observaţi diferența: energia camerei pare aceeaşi? În mod normal, vibraţiile negative trebuie să fi plecat. Dacă nu, repetaţi procedura. Sarea și oțetul au o istorie lungă în spatele lor. Au fost folosite pentru a curăța corpul și pentru a purifica mintea. În multe tradiții orientale, sarea a fost folosită pentru a îndepărta vibraţiile rele. În cultura neopăgînă, se pune un castron cu oțet alb afară pentru a împiedica vibraţiile negative să intre în casă. Într-adevăr, sarea și oțetul atrag imediat ionii negativi în jurul lor, împrospătînd şi purificînd aerul.
  2. Fumigaţii. Există și alte modalități de a scoate afară energiile negative. Mai multe case răspund pozitiv la sare, oțet și apă, dar nu toate, deoarece unele au nevoie de un impuls suplimentar. Puteţi încerca cu plante purificatoare: salvie, frunze de dafin, rozmarin sau lămîie. Se găsesc sub formă uscată. Cel mai simplu mod este să le ardeţi într-un vas rezistent la foc. Fumul va disipa undele negative, iar uleiurile esențiale ale acestor plante vor ucide bacteriile și virusurile din aer. Atenție: fumul poate fi periculos pentru persoanele cu tulburări respiratorii.
  3. Infuzii de plante. O altă metodă: spray cu plante purificatoare. Pur și simplu infuzaţi plante purificatoare în apă. Pulverizaţi prin colțurile și locurile în care credeți că s-au acumulat vibraţii negative. Această infuzie poate fi adăugată şi în apa cu care curățaţi podeaua.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *