CosmeticăFrumuseţe

Reţetă de botox natural

Atunci cînd primele semne de oboseală şi îmbătrînire încep să apară pe piele, în loc să mergi la magazin şi să cumperi tot felul de creme scumpe antirid sau anti-îmbătrînire, mai bine îţi faci propria mască acasă!

Ingrediente: o lingură de smîntînă, 5 linguri de suc de morcov proaspăt stors, o lingură de amidon de porumb.

Se dizolvă amidonul de porumb într-o jumătate de pahar de apă, apoi se toarnă apa într-un vas şi se adaugă 100 ml de apă clocotită. Totul se fierbe la foc mic, pînă cînd vei obţine un amestec omogen. Apoi, se răceşte amestecul uşor şi se adaugă smîntînă şi suc de morcov proaspăt. Se agită amestecul, iar apoi nu trebuie decît să speli faţa bine şi să aplici masca. Se lasă pe faţă timp de 25-30 minute.

Cel mai bine este să faci un peeling înainte de a pune masca. La final, se spală masca cu apă caldă şi se aplică un strat de cremă nutritivă. Poţi păstra la frigider restul măştii. Ideal e să foloseşti tratamentul timp de trei zile la rînd.

Această mască va elimina urmele de oboseală şi ridurile, hidratează faţa, iar pielea va fi elastică şi strălucitoare. Tratamentul cu botox natural are efect mai vizibil şi mult mai eficient decît cremele din comerţ. Rezultatele apar după prima utilizare, mai ales dacă vrei buze mai pline şi mai puţine riduri!

Articolul integral în elli.ro

Comments

comments

Lasă un răspuns