CosmeticăFrumuseţeRemediiSiluete

3 soluţii pentru problema frecării coapselor

Pentru unele femei, o problemă foarte frecventă și destul de enervantă este frecarea coapselor în timpul mersului.

Acest fenomen, care este uneori dureros și provoacă iritare în zonele de frecare, nu le lasă pe doamne să se îmbrace așa cum doresc. Dacă eşti una dintre acestea, iată cum poţi să scapi de această problemă.

Problema frecării coapselor nu este doar o chestiune de mărime, ci și de morfologie. Unele femei simt o încălzire în zona de contact, roşeaţă şi, uneori, arsuri care le împiedică să păşească.

Iată cele mai bune trei moduri de a lupta împotriva frecării coapselor.

  1. Cremă anti-frecare. Disponibile în farmacii şi magazine, aceste creme sînt absorbite lent prin piele, permițînd coapselor să alunece, în loc să se frece una de alta. Crema nu lasă urme pe haine, în schimb, hidratează şi linişteşte pielea. Sînt creme rezistente la transpirație și oferă o protecție maximă care poate dura toată ziua.

  2. Ulei de măsline. Natural și foarte benefic pentru piele, uleiul de măsline este una dintre cele mai bune soluții de contracarare a acestei probleme. Se aplică local, după duş. Hrăneşte şi hidratează pielea, împiedicînd apariţia senzaţiei de căldură.

  3. Benzi. Disponibile în toate dimensiunile şi mai multe modele, aceste benzi sînt extrem de confortabile și eficiente împotriva frecării coapselor. Avînd o margine de silicon, care le permite să rămînă fixate în timpul mişcării, aceste benzi împiedică coapsele să se atingă, fără a fi vizibile. Şi chiar dacă s-ar vedea, n-ar fi decît un plus de feminitate. trio

În cazul în care pielea s-a iritat deja:

  • Evită, timp de zile, activitățile care cauzează frecarea coapselor
  • Înlocuieşte temporar mersul pe jos sau alergarea cu înotul
  • Poartă haine de bumbac care absorb transpirația și reduc senzația de încălzire
  • Curăță zona arsă cu un antiseptic şi aplică o cremă liniștitoare, emolientă
  • Scapă de cîteva kilograme, dacă e cazul.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

Lasă un răspuns