Ziua cu cele mai multe despărţiri e mîine

Cuplurile care nu au trecut încă proba timpului ar trebui să fie în alertă, fiindcă s-a descoperit că ziua de vîrf a despărţirilor e în luna decembrie.

Date compilate de pe Facebook au arătat că 11 decembrie este ziua în care majoritatea relațiilor au ajuns la capăt. James Preece, expert în matrimoniale, spune: „Acesta este de departe momentul anului cu cele mai multe despărțiri și cea mai aglomerată zi pentru mine. Am fost contactat de mulți oameni care s-au despărţit recent de partenerii lor. Nimeni nu vrea să îşi încheie relaţiile prea aproape de Crăciun, astfel că rupturile se petrec acum, iar apropierea Anului Nou aduce şansa unui nou început”.

Expertul în relaţii consideră că această duminică este momentul cheie pentru cuplurile în aşteptare pentru că oamenii nu vor să arunce bani pe cadouri pentru persoanele care nu prezintă perspective pe termen lung, aşa că pun punct relaţiei înainte de a începe cumpărăturile. „În al doilea rînd, este sezonul petrecerilor și fostul partener poate fi uitat rapid dacă ieși fără el. De aceea, cele mai multe cauze ale despărţirii ţin de înşelat şi flirturi nepotrivite”. Problema ar fi similară în SUA, unde relațiile se termină chiar înainte de Ziua Recunoştinţei.

Sursa: dailymail.co.uk

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *