Aparatul digestivBoliRemediiUtile

Cu acest suc, vei elimina 13 kg de deşeuri din colon

Colonul este un organ vital. Cu o medie de 1,5 metri, rolul său este de a elimina deșeurile și de a absorbi substanțele nutritive. Colonul primește tone de alimente pe tot parcursul vieții, o sarcină care îl pune în contact cu multe toxine, care se pot acumula în pereţii acestui organ vital, provocînd diverse probleme de sănătate. De aceea este important să-l curățați pentru a-i da un impuls.

Cînd toxinele se acumulează în colon, acestea pot provoca o încetinire a funcțiilor sale, ceea ce afectează sănătatea generală. Acest lucru este urmat de probleme digestive (constipaţie şi balonare), exces de greutate, depresie, probleme de piele.

Curăţarea colonului de toxine este esențială. Iată o băutură detoxifiantă, 100% naturală, uşor de preparat din ingredientele pe care le aveți cu siguranță acasă.index

Ingrediente

½ ceaşcă de suc de mere

2 linguri de suc de ghimbir

½ linguriţă de sare

½ ceaşcă de apă caldă

2 linguri de suc de lămîie

Spălați, deocojiţi și tăiați o rădăcină de ghimbir. Puneți-o în blender cu un pahar mare de apă. Se amestecă și se filtrează. Se toarnă apa călduță și sarea într-un pahar mare, apoi se adaugă sucurile de lămîie, ghimbir și mere și se amestecă.

Consumați această băutură de două ori pe zi, înainte de prînz și seara, timp de 7 zile. În această perioadă, se recomandă să mîncați sănătos și ușor, mai ales seara, pentru a maximiza rezultatele. Și nu uitați să beți multă apă.

Beneficiile ingredientelor

Ghimbirul. Este unul dintre cele mai utilizate ingrediente din medicina tradițională. Datorită proprietăților sale afrodisiace, anti-emetice și antiinflamatoare, acest condiment face posibilă ameliorarea mai multor probleme de sănătate, cum ar fi gripa, durerea articulară și tulburările digestive. Ghimbirul stimulează producţia de bilă și activitatea anumitor enzime digestive, conducînd la o digestie mai ușoară. Reduce grețurile și vărsăturile. Cu toate acestea, ghimbirul nu este recomandat persoanelor cu diabet zaharat, femeilor însărcinate și care alăptează.

Sucul de mere. Obţinut din mere proaspete, este printre cele mai bune soluții pentru curățarea și purificarea colonului într-un mod natural. Într-adevăr, prin concentrarea tuturor nutrienților mărului, acest suc face posibilă îmbunătățirea funcțiilor ficatului și sistemului digestiv. Este, de asemenea, foarte eficient în purificarea intestinului prin stimularea descompunerii toxinelor, ceea ce facilitează eliminarea lor. În plus, mărul este foarte bogat în pectină, o fibră alimentară care se umflă în contact cu apa din intestin. Fortifică mucoasa intestinală și evacuaează toxinele stocate în colon.natural-colon-cleansing

Sucul de lămîie. Datorită acțiunii antiseptice, antiinflamatorii, antibacteriene și antioxidante, lămîia ajută la tratarea diferitelor afecțiuni. Bogată în flavonoide, ajută la reducerea colesterolului din sînge, prevenirea cancerului precum și a bolilor cardiovasculare, prin îmbunătățirea vasodilatației coronare. În plus, lămîia este excelentă pentru digestie. Stimulează enzimele ficatului și îmbunătățește tranzitul datorită fibrelor conținute. Detoxifică organismul, datorită proprietăților sale diuretice care ajută la eliminarea toxinelor. Persoanele care suferă de ulcer, tulburări de rinichi și biliare, trebuie să fie precaute cînd consumă lămîi.

Sursa: santeplusmag.com

Comments

comments

Comentariile sunt închise.