CancerRegimuri alimentareRemediiTerapii alternative

Sucul lui Breuss, leacul care învinge cancerul

Rudolf Breuss a fost un vindecător din Austria. Născut în 1899, şi-a dedicat viaţa găsirii unei terapii alternative pentru cancer. Breuss a susţinut că, din 1950, a tratat cu succes peste 2.000 de pacienţi şi a estimat că, din 1986, încă 45.000 de pacienţi cu cancer şi alte boli incurabile au fost vindecaţi prin metoda sa.

Cum functioneazã?

Terapia Breuss durează aproximativ 42 de zile. Deoarece celulele canceroase au un metabolism foarte diferit de cel al celulelor normale, dieta Breuss este concepută să înfometeze celulele canceroase pînă la moarte, scoţînd din alimentaţie proteinele alimentare solide. Dar dieta nu dăunează celulelor normale.

În timpul postului, toate fructele şi legumele brute sînt consumate numai în formă lichidă. Breuss insistă ca pacienţii cu cancer să nu bea şi să nu mănînce altceva decît sucuri şi ceaiuri. Toate legumele folosite trebuie să fie cultivate organic. Teoria este că celulele canceroase nu pot trăi decît cu proteine din alimente solide, în timp ce celulele normale continuă să se descurce bine.Cancer-Cells-Die-In-42-Days-This-Famous-Austrian-Juice-Cured-Over-45000-People-From-Cancer-And-Many-Incurable-Diseases

Sucurile crude de fructe şi legume au fost întotdeauna utilizate şi recomandate în medicina naturistă ca parte a sistemului de vindecare pentru multe afecţiuni şi boli cronice. Sucurile de crudităţi conţin antioxidanţi şi enzime vii pe care ştiinţa le-a identificat ca parte imortantă a dietei fiecărui om, dacă dorim să rămînem sănătoşi şi să ne apărăm împotriva toxinelor din mediu.

Sucul lui Breuss

Breuss a dezvoltat această formulă de suc pe bază de sfeclă roşie, morcovi, ţelină, ridichi şi cartofi, în anumite proporţii, pentru a oferi un echilibru între elementele de bază necesare organismului. În combinaţie cu formula de suc, Breuss recomandă diferite ceaiuri de plante pentru a spori efectele de curăţare.

Ingrediente:

-1 sfeclă

-1 morcov

-1 ţelină

-1/2 cartofi

-1 ridiche

Puneţi toate ingredientele într-un blender şi amestecaţi-le bine. Se toarnă într-un pahar şi se bea încet.

Cura nu se aplică imediat după o operaţie şi nu se începe fără o perioadă de acomodare a corpului cu sucul respectiv, adăugat la dieta obişnuită. Tratamentul trebuie supravegheat de medic.

Sursa: naturalnewsblogs.com

Comments

comments

Comentariile sunt închise.