Scapă de durerea de cap în 5 minute, fără medicamente!

Durerea de cap ar putea dispărea rapid cu ajutorul unei tehnici naturale inspirată din medicina chineză.

Potrivit site-ul Bright Side, presopunctura ar putea trata durerile de cap prin stimularea anumitor puncte de acupunctură, cu o simplă apăsare cu degetul. Nu sînt necesare cunoştinţe medicale. Te concentrezi doar pe un anume punct de pe cap, în funcţie de locul durerii. apoi masezi circular acest punct prin aplicarea unei presiuni cu degetul, timp de 30 pînă la 60 de secunde. Durerea se estompează în 5 pînă la 10 minute.

Unde să masezi?

– În cazul în care durerea de cap pare să vină de la ochi, de exemplu, din cauza lucrului îndelungat în faţa monitorului: masează punctului Yintang deasupra nasului, între sprîncene.

– Dacă suferi de o durere de cap provocată de creşterea tensiunii: punctele de masaj Shuai Gu, situate la 2 pînă la 3 cm deasupra fiecărei urechi.Bright-Light-Point-For-Headach-Relief

– În cazul în care durerea de cap este legată de tensiuni ale maxilarului sau sinusurilor: masează punctele Yingxiang, situate la 2 cm de fiecare nară, la intersecţia unei linii verticale care coboară din centrul ochiului şi o linie orizontală care traversează buza superioară.

– În cazul în care durerea de cap este cauzată de gripă sau răceală: masaţi punctele Zan Zhu, deasupra nasului, chiar sub inserţia fiecărei sprîncene.

– Dacă aveţi migrenă: masaţi punctele Tianzhu pe partea din spate a capului, pe fiecare parte a coloanei vertebrale, la linia părului.union-valley

– Cele mai multe dureri de cap trec masînd punctul Hegu, situat între degetul mare şi arătător.

Sursa: medisite.fr

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *