10 remedii cu apă de gură

Apa de gură poate fi folosită şi altfel decît ştim cu toţii. Inventată în 1879, a fost inițial folosită ca antiseptic chirurgical. În anii 70, a fost comercializată pentru prima dată ca apă de gură. Conține multe ingrediente utile, cum ar fi eucalipt, cimbru, alcool.

1. Pentru picioare. Prin înmuierea picioarelor în apa de gură, puteți să scăpați cu ușurință de ciuperca unghiilor. Staţi la înmuiat timp de o oră. Pentru cazuri grave, adăugați oțet alb.

2. Pentru axile. Dacă ați uitat să cumpărați un deodorant nou, apa de gură este bună pentru combaterea mirosurilor neplăcute. Puneți cîteva picături de apă de gură pe un tampon de bumbac și frecați ușor subbraţele.

3. Pentru toaletă. Apa de gură poate curăța și odoriza toaleta. Turnaţi puțină apa de gură în toaletă și frecaţi ușor. Toaleta ta va fi strălucitoare și curată.

4. Pentru mîncărimi. Apa de gură poate ameliora mîncărimile cauzate de mușcăturile de insecte, iritaţii provocate de stejar sau iederă otrăvitoare.What-Happens-If-You-Use-Mouthwash-On-Oily-Hair-F

5. Pentru păr. Apa de gură e un produs anti-mătreaţă. Masați scalpul cu apă de gură, apoi înfășuraţi părul într-un prosop curat. După 10-15 minute, spălați-l cu un șampon ușor.

6. Pentru purici. Mulți proprietari de animale de companie evită produsele antipurici scumpe, dar folosesc apă de gură! Acest lichid poate fi o alternativă excelentă la substanțele chimice dăunătoare. O puteți dilua cu apă sau o puteţi amesteca cu șamponul obișnuit al cîinelui. Sau, pur și simplu o puteți folosi ca spray.

7. Pentru faţă. Dacă aveți probleme cu acneea, apa de gură vă poate ajuta! Încercați să aplicați apă de gură pe zonele afectate, veți observa în curînd rezultatele și veți înceta să cumpărați produse scumpe anti-acnee.

8. Pentru periuța de dinți. Dacă apa de gură este capabilă să ucidă germenii din gură, atunci este capabil să ucidă şi germenii din periuța de dinți. Lăsaţi periuța în apă de gură peste noapte.laptop-cleaning

9. Pentru monitoare. Pulverizaţi apă de gură pe ecranul computerului sau al televizorului și, cu o cîrpă moale, ștergeți toate urmele de degete și praful. Mirosul plăcut va fi bonus, în locul celui de substanțe chimice din produsele de curățare.

10. Pentru coșul de gunoi. Puneți un prosop de hîrtie înmuiat în apă de gură, înainte de a arunca gunoiul. În acest fel, gunoiul va avea miros de mentă.

Sursa: timefornaturalhealthcare.com

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *