Obiceiuri alimentareSiluete

Ce salate preferă vedetele?

Vedetele apelează la diete sofisticate şi la tot soiul de superalimente pe care le combină în salate pentru a-şi menţine silueta de invidiat.

Verdeţurile nu lipsesc niciodată din meniul lor, alături de grăsimi sănătoase, proteine şi cît mai puţini carbohidraţi. Iată ce salate preferă vedetele celebre de la Hollywood:

Jennifer Aniston mănîncă zilnic salate în care ingredientul de bază este grîul bulgur (năut) combinat cu castraveţi, ceapă roşie, pătrunjel, mentă, fistic şi brînză feta.

Kate Hudson preferă salatele simple cu pepene roşu, rucola şi brînză feta.

Jennifer Lopez are o salată preferată, care conţine doar 39 de calorii: varză kale, brînză slabă, seminţe coapte de dovleac, zeamă de lămîie, ulei de măsline şi puţină ceapă.

Lily Aldridge adaugă ardeiul iute în mîncăruri. Salata preferată conţine tofu, sfeclă roşie, morcovi, quinoa, broccoli şi verdeţuri.

Beyonce preferă salatele care conţin alge marine, varză kale, morcovi, castraveţi, migdale coapte, ceapă verde, frunze de coriandru şi busuioc.

Miranda Kerr mănîncă salatele asortate cu fenicul, somon la grătar, măsline verzi, spanac, morcovi şi roşii.

Kourtney Kardashian este adepta salatelor cu piept de curcan la care adaugă salată verde, avocado şi seminţe de floarea-soarelui.

Gisele Bundchen este o fană a cartofilor dulci. Salata ei preferată conţine cartofi dulci, varză kale, roşii cherry, broccoli, sfeclă roşie, quinoa, avocado şi năsturel (măcriş de baltă).

Selena Gomez consumă în fiecare zi avocado cu piept de curcan şi boabe de fasole alături de o salată de verdeţuri.

Jessica Alba mănîncă salată cu morcovi, roşii cherry, avocado, ulei de măsline şi zeamă de lămîie.

Kim Kardashian preferă salatele foarte simple, cu spanac, piept de pui la grătar şi un dressing din brînză feta.

Articolul integral în eva.ro


Comments

comments

Lasă un răspuns