RemediiUtile

8 trucuri sănătoase de care n-ai mai auzit

Există trucuri simple, care pot fi aplicate din mers, în orice împrejurare, pentru a scăpa de disconfort sau durere, nervozitate, mîncărimi.

Dacă ai mîncărimi în gît

Potrivit dr. Scott Schaffer, specialist ORL, puteți scăpa de mîncărimile în gît stimulînd nervii urechilor. Frecîndu-vă urechile, apare un reflex involuntar în gît, rezultînd spasme musculare care vor opri mîncărimile.

Scapă de stres!

Puteți obține instant relaxarea, într-o zi stresantă, prin stropirea feţei cu apă rece, în timp ce vă ţineţi respiraţia. Apa rece face corpul să trimită un semnal reflex la creier, spunîndu-i să folosească oxigenul în mod judicios, iar acest lucru vă va liniști.Zahnarzt

Cum să suporţi injecţiile

Atunci cînd faceţi o analiză de sînge sau orice altă injecţie, dar nu puteți suporta să vedeţi acul seringii, tuşiţi uşor înainte ca acul să pătrundă în piele. Anunţaţi asistenta că veţi apela la această metodă de combatere a fricii de ace, pentru a evita un accident.

Nas înfundat

Pentru a scăpa de nasul înfundat, puteți să apăsaţi palatul (cerul gurii) cu limba, în timp ce apăsați un deget în spațiul dintre sprîncene. Astfel, va avea loc acumularea mucusului în sinusuri și respirația se va îmbunătăți mult.

Calmarea arsurilor

Puteți atenua disconfortul cauzat de arsurile minore și puteți reduce apariția cicatricelor aplicînd presiune cu vîrfurile degetelor pe locul afectat.

Alungă durerea de dinți!

Pur și simplu frecați un cub de gheață pe dosul mîinii, în special între degetul mare și arătător. Cînd faceți acest lucru, senzația de răcire va împiedica semnalele de durere să fie trimise creierului de la nervii locali.

Contra nervozităţii

Puteți să suflaţi pe degetul mare pentru a opri senzația de neliniște și nervozitate. Cînd faceți acest lucru, vă liniștiți respirația și reglați nervul vag care este responsabil de reglarea ritmului cardiac. Tracul înainte de interviu va dispărea!

Scapă de migrenă!CIHt9EyVEAAUlm_

Pentru a opri o migrenă, tot ce trebuie să faceți este să aplicați presiune pe pielea dintre degetul mare și degetul arătător, folosind degetul arătător și degetul mare ael celeilalte mîini. Mențineți presiunea timp de 120 de secunde, puteți face şi mișcări circulare. Acest lucru stimulează circulația sîngelui în zona capului și gîtului, în timp ce se eliberează orice flux de energie inhibat.

Sursa: timefornaturalhealthcare.com

Comments

comments